Praktische informatie voor de deelnemers Nationale EN Conferentie 2017

Datum
woensdag 26 september 2018

Locatie
Pathé (voorheen CineMec)
Laan der Verenigde Naties 150
6716 JE EDE

Twitter
Op de hoogte blijven gedurende de dag? Volg @Lexima op Twitter voor de meest actuele informatie. Wilt u zelf een tweet versturen, doe dat dan met vermelding van #NENC18

Toegangsbewijs
Uw toegangsbewijs heeft u per post ontvangen of kunt u afhalen bij de informatiebalie indien dit met u per e-mail is afgesproken.  Dit toegangsbewijs is tevens uw naambadge. Hierop staan de lezingen van uw keuze vermeld en de zaal waarin de lezing wordt gegeven. U kunt de badge al loshalen en omvouwen. Vergeet niet om uw toegangsbewijs/badge mee te nemen naar de conferentie!    U ontvangt na registratie van ons een keycord om uw badge aan te bevestigen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw badge gedurende de gehele dagzichtbaarte dragen.

Aanvangstijd
De deuren van Pathé gaan om 9.00 uur open. De conferentie start om 10.00 uur in het ExpoTheater met een welkomstwoord en een korte plenaire lezing door Dr. Wim Tops. Om alles in goede banen te leiden en om te zorgen dat we op tijd van start kunnen gaan, adviseren wij u om op tijd aanwezig te zijn. In de ruime en gezellige foyers kunt u voor aanvang van het programma onder het genot van een kop koffie of thee al collega's ontmoeten en de informatiemarkt bezoeken. Vanaf 9.45 uur begeeft u zich naar het ExpoTheater voor de plenaire opening. We verzoeken u vriendelijk om vóór 10.00 uur aanwezig te zijn in het ExpoTheater.

Informatiemarkt
De informatiemarkt is geopend van 9.00 - 16.00 uur en bevindt zich op de eerste verdieping in het Exposium. Meer informatie >>

Reizen
In verband met beperkte parkeerruimte bij Pathé verzoeken wij u om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen.

Naar Pathé met het OV
Tussen 8.30 - 9.45 uur rijden er vanaf station Ede-Wageningen speciale bussen van de Nationale Educational Needs Conferentie die u rechtstreeks naar Pathé brengen. Deze bussen van de firma NOOT staan aan de zuidzijde van het station bij Dr. Hartogsweg. Op vertoon van uw toegangsbewijs kunt u gratis gebruik maken van deze bus.
Na afloop van de conferentie rijden er tussen 16.00 - 17.00 uur weer speciale gratis bussen van de firma NOOT die u rechtstreeks terug brengen naar het station Ede-Wageningen.

Naar Pathé met de auto
Pathé ligt direct aan de A12 (afrit 24). Neem afslag Wageningen/Ede/Bennekom (afrit 24) en sla bij de verkeerslichten rechtsaf.
• Ga vóór het viaduct de Stadspoort rechtsaf bij de stoplichten.
• Einde weg links de rotonde op die u driekwart neemt (derde afslag)
• U rijdt het viaduct over en de volgende rotonde neemt u weer driekwart en u bent bij Pathé.

Parkeren
Als deelnemer van de conferentie kunt u gratis parkeren in de parkeergarage van Pathé. Volg de instructies van de parkeerwachten. De slagbomen van de parkeergarage staan de gehele dag open en u kunt u zonder kaartje de parkeergarage verlaten. 

Lunch
Na afloop van de tweede lezingronde kunt u deelnemen aan de lunch. U kunt een keuze maken uit een ruime variatie van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. 

Extra Lunchsessie
Tijdens de lunch zal er in zaal 6 een extra lunchsessie gegeven worden vanuit het Landelijk Stimuleringsprogramma. Meer informatie >>
U hoeft zich voor deze sessie niet van te voren aan te melden.

Borrel na afloop
Het middagprogramma van de conferentie eindigt om 16.00 uur. Hierna bent u van harte uitgenodigd bij de borrel in de foyer en kunt u onder het genot van een drankje en een hapje nog wat napraten.

Accreditatie
Meer informatie >>

Certificaat
Indien u een certificaat van deelname wenst, kunt u na afloop van de conferentie uw badge nogmaals laten scannen. U ontvangt dan per e-mail een op naam gesteld certificaat van deelname.

Hand-outs van de lezingen
De presentaties van de Nationale Educational Needs Conferentie 2018 komen beschikbaar in de Lexima Leeromgeving. De Lexima Leeromgeving is een online onderdeel van de Lexima Academie. Alle deelnemers krijgen toegang tot deze leeromgeving. U ontvangt daar tegen die tijd meer informatie over.

We zien uit naar uw komst.

Graag tot ziens op 26 september in Ede.

Organisatie: Lexima Academie
Kastanjelaan 6
3833 AN Leusden
t: 033 434 80 00

CineMec

bus NOOT